În dragostea Lui mare pentru omenire, Dumnezeu a dat pe singurul Lui Fiu la moarte şi nu orice fel de moarte, moarte de cruce. Isus Hristos a plătit preţul pentru păcatele noastre, a înviat a treia zi şi i-a fost dată puterea asupra întunericului şi a morţii. Cu toţii ne-am născut în păcat şi numai cine crede în El nu va pieri niciodata ci va avea viaţa veşnică.

Poţi chiar acum să-L primeşti pe Isus în inima ta oriunde te-ai afla, Dumnezeu te iubeşte şi are un plan cu viaţa ta.

Romani 10:10-11

Căci prin credinţa din inimă se capătă neprihănirea, şi prin mărturisirea cu gura se ajunge la mântuire. Dupa cum zice scriptura: “Oricine crede in El nu va fi dat de rusine”

Rugăciune de acceptare a lui Isus ca Domn şi Mântuitor

Tată Ceresc, recunosc că sunt păcătos si îl primesc astăzi pe Isus Hristos în inima mea ca DOMN si MANTUITOR. Doamne Isuse, cred că ai murit pentru mine şi ai înviat pentru mântuirea mea, te rog iartă-mi păcatele, curăteşte-mă în preţiosul tău sânge si ajuta-ma să devin un om nou. Te rog să laşi puterea Duhului Sfânt să-mi transforme viaţa în numele lui Isus. Amin.

Bun venit în marea familie a Domnului Isus.

Caută o biserică unde se predică Cuvântul lui Dumnezeu, caută părtăşia altor credincioşi, dar cel mai important, spune cuiva despre credinţa ta în Isus.

Şi noi am dori să aflăm despre tine şi, dacă ai dificultăţi în găsirea unei biserici, vom fi bucuroşi să te ajutăm. Trimite  un e-mail la info@trinitytv.ro